Čokoládovo-karamelový muffin v šálku(75g)
  • Čokoládovo-karamelový muffin v šálku(75g)
  • Čokoládovo-karamelový muffin v šálku(75g)

Čokoládovo-karamelový muffin v šálku(75g)

Funksjonell Mat
75,00 Kč
S DPH

Čistých sacharidů na 100 g. - 10,5 g, na 75 g. - 7,8 g.

Nutriční a diabetické hodnoty ve 100 g výrobku:

Energie................................193 kcal.

Tuky....................................9,0 g. z toho nas.mastné kys. 5,9 g.

Sacharidy............................19,6 g,z toho cukru 2,2 g. z toho polyoly....9,1g.

Vláknina...............................11,5 g.

Proteiny................................11,8 g.

Sůl.......................................1,8 g.

Net carbs .............................10,5 g.

Bez cukru a lepku, bez vajec, vhodný pro vegany.

Poznámka: polyoly jsou sladidla, v tomto balení erytritol. 

Skladem

Cake in a Cup – hrníčková buchta za 2 minuty!

Všechno, co jste si mysleli o pečení, je jinak! Představujeme vám revoluční hrníčkovou buchtu – senzační dezert, který si připravíte jednoduše ve skleničce nebo hrnku za pouhé dvě minuty! Za pár minut si můžete vychutnávat teplou, lahodnou a vláčnou čokoládovou buchtu, která je – až je to neuvěřitelné - bez cukru, lepku a vajec. Na výběr je příchuť hořká čokoláda a čokoláda/karamel. Obě mají vysoký obsah bílkovin a polovinu kalorií ve srovnání s běžným moučníkem. Kterou si oblíbíte?

  • Neobsahuje cukr, lepek, pšenici a vejce

  • ½ kalorií oproti běžné směsi*

  • Příprava trvá pouhé 2 minuty – stačí přidat vodu

* Ve srovnání s průměrem pěti známých značek směsí.

Recept na přípravu:

Jednoduše vysypte směs do šálku nebo hrnečku, přidejte 1/4 šálku vody (50 g), a v mikrovlnné troubě pečte na plný výkon jednu minutu. Vychutnejte si pečený, zdravější čokoládový moučník.

 Tipy:

  • Můžete přidat bobulovité ovoce, nasekané ořechy nebo čokoládu bez cukru

  • Část vody nahraďte kávou a výsledkem bude moka dort; nebo zkuste použít mléko

  • Pro další chuťové varianty zkuste přidat esenci pomeranče nebo máty

  • Podávejte jako lahodný dezert se zmrzlinou, šlehačkou nebo creme fraiche

  • Zkraťte dobu pečení o 10 vteřin a váš moučník bude mít nádherně tekutý střed z roztavené čokolády

  • Lze vyrobit i v běžné troubě: jednoduše pečte v zapékacích miskách při teplotě 175°C po dobu 20-25 minut, takže těsto můžete rozdělit do dvou nebo třech papírových košíčku a upéct v troubě po dobu 10 min.  Množství sacharidů je potřeba rozdělit na počet muffinu.  Například když bude 5 ks, tak stravitelných sacharidu na každý  kolem 1,6 g

Bobon.cz používá cookies, abychom Vám mohli poskytnou co nejlepší služby. Používáním naších stránek s tím souhlasíte. Více informací