Směs bez cukru a lepku na pečení dortu (180g)

Směs bez cukru a lepku na pečení dortu (200g)

145,00 Kč
S DPH

Čistých sacharidů na 100 g. hotového produktu/korpusu 10,2 g/ 1 V.j.

Nutriční a diabetické hodnoty ve 100 g výrobku:

Energie................................262 kcal.

Tuky....................................16,8 g. z toho nas.mastné kys. 1,8 g.

Sacharidy............................20 g ............z toho cukru 0,3 g.,  z toho polyoly 9,9 g

Vláknina...............................8,1 g.

Proteiny................................13,6 g.

Sůl.......................................1,0 g.

Bez lepku a cukru, bez pšenice.

Poznámka: polyoly jsou sladidla, v tomto balení kvalitní erytritol, který má GI = 0, a nezvyšuje krevní cukr. 

Skladem
Datum dostupnosti:

 Proč nezkusit LC mrkvový dort? A bez cukru a lepku.

Směs je snadná na přípravu a dort z ní neskutečně skvěle chutná!  Směs obsahuje mandlovou mouku a FiberFin místo pšeničné mouky a cukr jsme nahradili Sukrinem - kvalitním erytritolem od norského výrobce.Erytritol má 0 GI a nezvyšuje krevní cukr.  Výsledkem je lahodný dort, který je velice chutný, ale neobsahuje suroviny, kterým se chcete vyhnout!

Recept na přípravu:

Předehřejte troubu na 175 st. V misce smíchejte 3 velká vejce, 100 -120 g mrkve/nebo dýně/najemno nastrouhanou/, 100 ml vody a 50 ml oleje. Můžete přidat nahrubo nadrcený ořechy-podle volby. 

Přidejte směs a smíchejte do hladka. 

Vylijte 1/2 těsta do vymazané kulaté formy o průměru 15 cm/ není velká a 10 cm vysokou.

Pečte zhruba 25 min. Pak vyjmout, dat vychladnout a upéct druhou část těsta.

Obě části pak rozpůlit na dvě.

 Krém: varianta Keto 

100 g slaného másla /nebo obyčejného
250 g  sýra maskarpone
200 g smetany na šlehaní 40%
2 čj lž vanilky, 2 č. lž. šťávy citronu(nebo limetky) , sladidlo stevie a nebo sukrin - erytritol 

Krém: varianta LC

 1 vanička polotučného tvarohu

1 balení ricotty

šťáva z citronu,sladidlo dle volby

lžíce rozpuštěného kokosového oleje nebo Ghí

Smícháme máslo pokojové teploty, maskarpone sýr a smetanu na šlehaní dokud nevyšleháme krém.

Korpus lepíme krémem a dále pak zdobíme dle uvážení celý dort.  

Složení: Mandlová mouka, bio prášek na pečivo bez fosfátu a lepku, sladidlo: erytritol - kvalitní Sukrin, vláknina( psyllium, čekanka), sůl, emulgátory, aroma,  skořice,  kyselina citronová.

Bobon.cz používá cookies, abychom Vám mohli poskytnou co nejlepší služby. Používáním naších stránek s tím souhlasíte. Více informací