Nízkosacharidová bezlepková focaccia (směs na pečení) 200g

Směs na low carb chléb-focaccia 200g

140,00 Kč
S DPH

Nutriční a diabetické hodnoty ve 100 g(hotového produktu) :

Energie................................138kcal.

Tuky....................................5,1 g. z toho nas.mastné kys. 0,9 g.

Sacharidy............................3,9 g ............z toho cukru 0 g.

Vláknina...............................25 g.

Proteiny................................15 g.

Sůl.......................................1,3 g.

Bez lepku, cukru, kvasnic, soji, vhodný pro vegany.

Skladem

        Nízkosacharidová bezlepková focaccia (směs na pečení) 200 g

Ideální volba pro ty, kteří chtějí bezlepkový chléb se spoustou bílkovin a vlákniny a delikátní, měkkou konzistencí. Chléb(focaccia) neobsahuje pšenici, kvasnice ani sóju. Peče se  ze směsí  semínek a mandlové mouky. Díky tomu je tento chléb extrémně bohatý na bílkoviny a ve srovnání s celozrnným chlebem má méně než desetinu sacharidů. Kromě toho je chléb bohatý na vitamíny a minerály.

Recept na přípravu:

  • Předehřejte troubu na 175 stupňů.
  • Smíchejte dohromady 300 ml vody, obsah sáčku a jednu lučinu vahou  200g. ( může být i mascarpone, nebo jiný měkký sýr)
  • Těsto nechte 5 minut odpočívat, poté tvarujte focacciu na plech, na pečicí papír. Do těsta můžete dát olivy, rozmarýn, sušená rajčata, co máte, nebo jen tak.
  • Před upečením posypte solí a můžete postříkat olivovým olejem( podle chutě, není nutně) 
  • Pečte asi 30-35 minut ve střední části trouby na 175 st. 
  • Pak vyndat a dát vychladnout. Poté jí pokrájíte na kousky či natrhejte a podávejte k jídlu, nebo jen tak. 
  • Chléb, který nesníte během 4-5 dnů, dejte do mrazáku.

  • Váha hotového produktu - 400 g

Složení:

Mouka (sezamová, mandlová), směs semínek, suché vejce, vláknina psyllium, hrachový protein, kypřící přípravek na pečivo a sůl.

Bobon.cz používá cookies, abychom Vám mohli poskytnou co nejlepší služby. Používáním naších stránek s tím souhlasíte. Více informací