Low carb směs na bublaninu 250g

Low carb směs na bublaninu 260g

185,00 Kč
S DPH

Naše směs je určena k snadnému pečení. Směs bez přidaného cukru a lepku. Ideálně při Low carb stravování, cukrovce.  

Čistých sacharidů na 100 g. směsi- 10,8g.

Nutriční a diabetické hodnoty ve 100 g výrobku:

Energie................................249kcal.

Tuky....................................16 g. z toho nas. mastné kys. 2,1 g.

Sacharidy............................27,5 g ............z toho cukru 0 g. z toho polyoly 16,7 g.

Vláknina...............................7,3 g.

Proteiny................................9,9 g.

Sůl.......................................1,3 g.

Bez lepku a cukru.

Poznámka: polyoly jsou sladidla. Tady kvalitní : erytritol a xylitol.  GI = 0

Skladem

 Bublanina je buchta na plech z jednoduchého nadýchaného těsta, do kterého můžete dát jakékoli povolené sezónní ovoce, které máte právě po ruce.  

 Na přípravu ke směsi potřebujeme 4 velkých vejce, 50-60g rozpuštěného másla, 150 g vody. 

Postup přípravy receptu.

  1. Celá vejce ušleháme se špetkou soli do husté pěny (to neodbudeme, čím déle šleháme, tím bude bublanina nadýchanější).

  2. Pak postupně přidáváme rozpuštěné máslo/ghí nebo kokosové/, vodu a nakonec směs z balení.

  3. Těsto vyložíme na pečící papír ve formu nebo plech ( na foto o průměru 26 cm) a poklademe ovocem.

  4. Pečeme na cca 175-180 stupňů 30-35 minut. Pak vyndáme a dáme vychladnout.   Vychladlý posypeme moučkovým  erytritolem. 
    Bublanina je opravdu krásně nadýchaná a přitom není suchá, bez přidaného cukru a lepku.  Příprava je rychlá a stejně rychle pak zmizí z talíře.

 Toto těsto můžeme použít i na bábovky a dortové korpusy.

Složení: sezamová mouka, mandlová mouka, lupinová mouka, prášek na pečivo bez lepku, vinný kámen,  sladidlo: erytritol  - kvalitní Sukrin a xylitol, vláknina( psyllium, čekanka, hrášek), sůl, aroma, regulátor kyselostí( kyselina citronová), xantan guma, aroma: vanilka.  

Bobon.cz používá cookies, abychom Vám mohli poskytnou co nejlepší služby. Používáním naších stránek s tím souhlasíte. Více informací