Hodnocení

Vaše hodnocení úspěšně odeslano. Děkujeme!
Vaše hodnocení pomůže zlepšit naše služby a poslouží ostatním nakupujícím při výběru vhodného obchodu.
Přidat hodnocení
30 hodnocení -
0 1 2 3 4 (4,9/5)
(5/5
IVANA H, 7.8.2020
Vše v pořádku, příjemná komunikace, děkuji za dárek.
(5/5
Josef Č, 27.5.2020
Komplikovanejsi vyzvednuti objednavky komunikace a vstricnost velmi dobra. Dekuji za darek.
(5/5
Simona K, 22.5.2020
Nákup proběhl v pořádku, vše dorazilo v krátkém čase, celková spokojenost.
(5/5
Helena K, 21.5.2020
Velká spokojenost
(5/5
Ivana H, 10.5.2020
Zboží připraveno a odesláno rychle, nebyl problém s požadavkem na změnu. Spokojenost.
(5/5
Petra V, 7.5.2020
Rychlé jednání, zboží došlo v pořádku, děkuji. Doporučuji obchod.
(5/5
Marta P, 6.5.2020
Děkuji za dárek. Rychlé dodání. Spokojenost.
(5/5
Veronika V, 2.4.2020
Děkuji za nákup, za rychlost dodání, a za krásný dárek v podobě roušky. Přijdu nakoupit znovu. :-)
(5/5
Hana Ď, 11.3.2020
Velká spokojenost. Velmi rychlé dodání zboží. Děkuji moc za pozornost, která je vždy v balíčku navíc.
(3/5
Zdenka W, 28.2.2020
Dodávka dorazila brzy po objednání,mínusem je,že na směsích na cléb není český návod,což ze zákona má být..
(5/5
Eva M, 18.2.2020
vše v pořádku,rychlé dodání.
(5/5
Lenka N, 12.2.2020
Vše OK doporučuji
(5/5
Helena K, 21.1.2020
Dekuji,Jsem moc spokojena. Doporucuji a dekuji za darecky.
(5/5
Pavlina J, 12.12.2019
Jsem moc spokojená, rychle vyřízená objednávka! Doporučuji!
(5/5
Anna F., 11.12.2019
Velká spokojenost - vstřícnost, ochota, rychlost.
(5/5
Jana M., 11.11.2019
Byla jsem překvapena, vynikající chuť a kvalita produktu, osobní přístup.
(5/5
Věra Svobodová, 11.11.2019
Děkuji, rychle vyřízení, vstřícnost a dodaní.
(5/5
Eva S., 8.11.2019
Moc Vám děkuji za rychle vyřízení, za Vaši vstřícnost a ochotu i za dárečky. Děkuji.
(5/5
Libuše Konfrštová, 6.11.2019
Jsem nadšená s vanilkové stévie. Je výborná. Čokoládové tyčinky jsem ještě neochutnala, ale věřím, že budou stejně dobré. K
(5/5
Věra B, 20.9.2019
Produkty jsou dobré, chlebík mi chutnal, ale přála bych levnější dopravu.

Bobon.cz používá cookies, abychom Vám mohli poskytnou co nejlepší služby. Používáním naších stránek s tím souhlasíte. Více informací