- -25,00 Kč
Sukrin Bake 454g
Nutriční a diabetické hodnoty ve 100 g:
Energie ................................227 kJ/54kcal
Tuky ....................................0 g
Sacharidy** ..........................83,22 g
z toho cukrů .......................43,4 g/ alluloza....42g
z toho polyoly.....................39,8 g
**polyoly erythritola,stévie, neovlivňují hladinu cukru v krvi, GI = 0
Bílkoviny.............................0 g
Vláknina.............................15,8 g
Sukrin Bake - Sladidlo
Sukrin Bake se hodí k jakémukoli receptu s cukrem 1:1, takže při použití tohoto sladidla k výrobě vašich oblíbených dezertů nebo jídel neponechává žádný prostor pro chyby. Peče, zhnědne a karamelizuje jako běžný cukr.
Sukrin Bake je dokonalá náhrada cukru, kterou můžete začít používat při každodenním vaření a pečení, nebo dokonce jen osladit věci, jako je jogurt, káva nebo čaj.
Bez umělých barviv, přísad a konzervantů.
Sukrin Bake je zcela přírodní alternativa k běžnému cukru bez chladivého efektu.
Sukrin Bake se skládá z allulózy, erythritolu, inulinu, steviol-glykosidu.
Alulózové sladidlo je vynikající volbou pro Keto a Low Carb pečení – můžete ho používat téměř stejným způsobem jako cukr! Jako jediný Low Carb cukr karamelizuje. Je zvláště vhodný pro měkké pečivo, jako jsou sušenky, vdolky, koláče, palačinky atd.
Bylo také zjištěno, že allulóza omezuje chuť na více sladkého, takže je dokonalou alternativou cukru pro jedince na dietě nebo pro ty, kteří chtějí snížit příjem cukru.
Alulóza je přírodní cukr, který nemůžeme metabolizovat, což znamená, že chutná a chová se jako cukr, aniž by zvyšoval hladinu cukru v krvi. Stejně jako erythritol je i celulóza 70% sladká jako cukr. Přestože je použití alulózy relativně nové, existuje již dlouho, protože se přirozeně vyskytuje v ovoci, javorovém sirupu a dalších rostlinách. Alulóza je ve skutečnosti v rodině cukru. (Proto končí na „ose“, stejně jako u glukózy, fruktózy nebo laktózy.)
Ale na rozdíl od jiných cukrů jí nemůže naše tělo zpracovat, což znamená, že má nulové kalorie a nulové čisté sacharidy a je dokonale keto přátelský. Alulóza se přirozeně vyskytuje v ovoci a jiných rostlinách, ale její množství je malé a těžko se získává. Z tohoto důvodu se alulóza, kterou konzumujeme, vyrábí stejně jako erythritol pomocí přirozeného fermentačního procesu.
Je alulóza umělé sladidlo? Ne! Protože je odvozen z rostlin pomocí fermentace, je jeho použití přirozené a bezpečné. Je vhodný pro keto a nízkosacharidové diety.
Výhody:
Alulóza vytváří vlhčí, měkké pečivo, krásně zadržuje vlhkost.Alulóza hnědne, karamelizuje a rozpouští se jako cukr. Jiné sladidla to nedělají.
Alulóza nekrystalizuje. Erythritol může v určitých situacích krystalizovat.
Jelikož nejde o alkohol cukru, nemá vedlejší účinky, proto nemohou být žaludeční potíže.
Hmotnost: 454 g
Složení: allulóza, erythritol, inulin, steviol-glykosidy.