• -25,00 Kč
Sukrin Melis (400g)
  • Sukrin Melis (400g)
  • Sukrin Melis (400g)

Sukrin Melis (400g)

264,00 Kč
239,00 Kč Sleva 25,00 Kč
S DPH

Nutriční a diabetické hodnoty ve 100 g výrobku:

Energie................................0kJ

Tuky....................................0 g.

Sacharidy............................100 g

-z toho cukrů 0 g.

-z toho polyoly 100 g.

-polyoly erytritola neovlivňují hladinu cukru v krvi, GI = 0. 

Proteiny................................0 g.

Skladem

Sukrin Melis - přírodní a stejně sladký jako cukr, je moučková varianta Sukrinu. 

Sukrin Melis je přírodní produkt bez přísad na bázi polyol erythritolu. Erythritol se vyskytuje přirozeně v hruškách, melounech a houbách. Sukrin se vyrábí přirozeným fermentačním procesem. K erythritolu se přidá malé množství glykosidů steviolu, aby Sukrin Melis byl stejně sladký jako cukr.

Sukrin Melis má čistou, přirozenou sladkou chuť, má stejnou konzistenci jako moučkový cukr. Je stejně sladký jako běžný cukr a může být obecně používán ve stejném množství. Sukrin Melis je perfektní na šlehání pěny z bílků, cukroví, bobulovitém ovoci, cereáliích, v kaši a jogurtu. Je vhodný na přípravu nápojů, pečiva a dezertů. 

  1. Bez přísad
  2. Žádný GMO Erytritol.
  3. Neškodí zubům.
  4. Bezpečný pro psy.
  5. Bez lepku.
  6. Pro Diabetiky
  7. Pro Low Carb/Keto stravování.
  8. Přírodního původu
  9. Výrazná a plná chuť
  10. 0 sacharidů, 0 kalorií, GI 0

Zdravotní přínosy přípravku Sukrin Melis. 

Sukrin Melis je přirozenou alternativou cukru pro lidi, kteří se chtějí stravovat zdravě. S nulovými kaloriemi má Sukrin Melis GI 0 a neobsahuje sacharidy, které ovlivňují hladinu cukru v krvi.

Sukrin chrání vaše zuby, protože omezuje v ústech růst bakterií, které způsobují zubní kaz. Pravidelná konzumace sladidla Sukrin   pomůže zlepšit zdraví vašich zubů.

Studie ukazují, že Sukrin má schopnost bojovat proti volným radikálům v těle a působí tak jako antioxidant. Může také pomoci chránit před poškozením cév způsobeným zvýšenou hladinou cukru v krvi.

Podobně jako Sukrin krystal je i Melis vhodný pro diabetiky, celiaky, pro pacienty s kandidózou i pro všechny ostatní, kteří potřebují hlídat kalorie či hladinu cukru v organizmu.

Sukrin se vyrábí přirozeným procesem fermentace (kvašením), přičemž jako surovina se používá hroznový cukr. Jedná se o stejnou metodu, jakou se vyrábí např. víno či jogurt. Po provedení fermentace se produkt čistí, zahřívá a filtruje, takže nezůstávají žádné stopy kvasnic. Proto je zcela bezpečné používat přípravek Sukrin i v případech, kdy si musíte dávat pozor na kvasinky (houby), nebo trpíte kandidózou.

Z chemického hlediska patří Sukrin mezi cukerné alkoholy. Jedná se o látku známou pod názvem erythritol (E968). Na rozdíl od některých jiných cukerných alkoholů, např. sorbitolu nebo xylitolu, však nezpůsobuje žádné zažívací potíže a je naprosto bezpečný.

Bobon.cz používá cookies, abychom Vám mohli poskytnou co nejlepší služby. Používáním naších stránek s tím souhlasíte. Více informací