Čokoládovo-karamelový muffin v šálku(75g)
Čistých sacharidů na 100 g. - 10,5 g, na 75 g. - 7,8 g.
Nutriční a diabetické hodnoty ve 100 g výrobku:
Energie................................193 kcal.
Tuky....................................9,0 g. z toho nas.mastné kys. 5,9 g.
Sacharidy............................19,6 g,z toho cukru 2,2 g. z toho polyoly....9,1g.
Vláknina...............................11,5 g.
Proteiny................................11,8 g.
Sůl.......................................1,8 g.
Net carbs .............................10,5 g.
Bez cukru a lepku, bez vajec, vhodný pro vegany.
Poznámka: polyoly jsou sladidla, v tomto balení erytritol.
Cake in a Cup – hrníčková buchta za 2 minuty!
Všechno, co jste si mysleli o pečení, je jinak! Představujeme vám revoluční hrníčkovou buchtu – senzační dezert, který si připravíte jednoduše ve skleničce nebo hrnku za pouhé dvě minuty! Za pár minut si můžete vychutnávat teplou, lahodnou a vláčnou čokoládovou buchtu, která je – až je to neuvěřitelné - bez cukru, lepku a vajec. Na výběr je příchuť hořká čokoláda a čokoláda/karamel. Obě mají vysoký obsah bílkovin a polovinu kalorií ve srovnání s běžným moučníkem. Kterou si oblíbíte?
- Neobsahuje cukr, lepek, pšenici a vejce
- ½ kalorií oproti běžné směsi*
- Příprava trvá pouhé 2 minuty – stačí přidat vodu
* Ve srovnání s průměrem pěti známých značek směsí.
Recept na přípravu:
Jednoduše vysypte směs do šálku nebo hrnečku, přidejte 1/4 šálku vody (50 g), a v mikrovlnné troubě pečte na plný výkon jednu minutu. Vychutnejte si pečený, zdravější čokoládový moučník.
Tipy:
- Můžete přidat bobulovité ovoce, nasekané ořechy nebo čokoládu bez cukru
- Část vody nahraďte kávou a výsledkem bude moka dort; nebo zkuste použít mléko
- Pro další chuťové varianty zkuste přidat esenci pomeranče nebo máty
- Podávejte jako lahodný dezert se zmrzlinou, šlehačkou nebo creme fraiche
- Zkraťte dobu pečení o 10 vteřin a váš moučník bude mít nádherně tekutý střed z roztavené čokolády
- Lze vyrobit i v běžné troubě: jednoduše pečte v zapékacích miskách při teplotě 175°C po dobu 20-25 minut, takže těsto můžete rozdělit do dvou nebo třech papírových košíčku a upéct v troubě po dobu 10 min. Množství sacharidů je potřeba rozdělit na počet muffinu. Například když bude 5 ks, tak stravitelných sacharidu na každý kolem 1,6 g