- -15,00 Kč
Jemná arašídová moučka 120 g - odtučněná
Jemná, nízko-sacharidová, bezlepková, odtučněná arašídová moučka/arašídový protein.
Arašídová moučka/arašídový protein.
Arašídová moučka je všestranná složka na vaření a může být použita místo mandlové a kokosové mouky nebo v kombinaci s nimi. Naše arašídová mouka obsahuje jednu čtvrtinu tuku běžných arašídů, což z něj činí ideální složku pro vaše vaření a pečení s nízkým obsahem tuku. Když jednoduše smícháte mouku s vodou, solí a malým balením Sukrin Gold, vyrobíte nízkokalorické arašídové máslo. Naše arašídová mouka je také lahodnou a zasycující surovinou pro vaše proteinové koktejly a domácí proteinové tyčinky.
- 50 % bílkovin
- Bez lepku
Arašídy jsou bohaté na živiny, minerály, antioxidanty a vitamíny. Jsou dobrým zdrojem mononenasycených tuků, zejména kyseliny olejové, která pomáhá snižovat „špatný“ LDL cholesterol a zvyšuje hladinu HDL cholesterolu.
Naše arašídová moučka je výborným zdrojem antioxidantů, jako je polyfenol resveratrol, který chrání před srdeční chorobou a infekcemi, vitamín E, silný antioxidant, který chrání buňky, a koenzym Q10, který nejenže působí jako antioxidant, ale také pomáhá vytvářet buněčnou energii.
Kromě toho je arašídová mouka dobrým zdrojem vitamínů B, zejména niacinu B6, který přispívá ke zdraví mozku a průtoku krve do mozku, a bohatým zdrojem minerálů hořčíku, železa, mědi, draslíku, zinku, vápníku a selenu.
Recept na přípravu arašídového másla: 40 g jemné arašídové moučky, 40 ml vody, 20 g Sukrin gold, 60 g změklého másla. Smíchat všechny ingredience. Sacharidu na 100 g hotového másla 2,5 g.