Směs na Low Carb mandlové čokovulkánky
Směs na LC/nízkosacharidové čokoládové sušenky.
Váha 200 g
Vznikne 30-35 sušenek, sacharidů na jednu kolem 2 g
Směs na LC/nízkosacharidové čokoládové sušenky ( bez přidaného cukru a lepku)
LC mandlovo-čokoladové sušenky(cukroví)-postup:
Na pečení ke směsi potřebujeme:
100 g másla pokojové teploty
1 vejce
oříšky a čokoláda na ozdobu.
Postup: Ke suché směsí přidáme vejce, máslo a propracujeme těsto do hladka, dáme odstát 10 min a necháme ztuhnout do ledničky na hodinu. Pak tvoříme polokoule, které vyložíme na pečící papír( uprostřed vytvoříme důlek druhou stranou vařečky). Pečeme na 180 st 10 minut. Vyndáme a dáme vychladnout. Po úplném vychladnutí ozdobíme roztavenou čokoládou bez cukru, ořechy a ještě můžeme posypat troškou skořicí.
Vznikne 30-35 kusů velikostí přibližně 4x4 cm.
Pozor: jen přírodní složení: mandlová mouka, lupinová mouka, kokosová odtučněná mouka, erytritol Sukrin, prášek na pečivo bez fosfátu a lepku, skořice, kakao prášek, perníkové koření, xantanová guma, bez konzervačních látek.