LC vanilkové rohlíčky 260g
Směs na přípravu LC rohlíčku.
Stačí přidat 1 vejce a 80g změklého másla
Vznikne 50 ks sušenek, každá má míň než 0,5 g sacharidu.
Postup:
K suché směsi přidat máslo, vejce a 1/2 čajové lžičky extraktu vanilky. Těsto propracujeme do hladka a necháme odpočinout v lednice na hodinu. Pak děláme s těsta malé rohlíčky ručně, nebo můžete použít formu na rohlíčky. Pečeme 10 min na 175 st. Dáme vychladnout (budou měkké). Ještě teplé cukrujeme moučkovým erytritolem Sukrin.
Směs vždy balíme až po vytvoření objednávky a ručně. Bez konzervačních látek. Spotřebovat: do 1 měsíce.
Složení: mandlová mouka, mandlový protein, kokosová mouka, Sukrin erytritol Monk Fruit, mleté vlašské ořechy, xantan guma, prášek do pečiva s vinným kamenem, sůl.