- -30,00 Kč

Nutriční a diabetické hodnoty ve 100 g / 85 g výrobku:
Energie.............................507/119kJ/....85 kcal
Tuky..................................6,1 g. /.......4,3 g
-z toho nas.mastné kys...... 4,8 g./........3,4 g
Sacharidy..........................19 g / .........13 g
-z toho cukrů ....................7,8 g./ .......5,6 g
-z toho polyoly .................9,3 g./ .......6,6 g
Vláknina..........................5,7 g./ .......4,1 g
Proteiny...........................4,4 g./ ......3,1 g
Sůl.................................0,30 g./ ....0,21 g
Poznámka: polyoly jsou sladidla, erytritol a stévie, mají GI = 0, nezvyšují krevní cukr.
Čistých stravitelných sacharidu 9,2 g na 100 g. / na 85 g - 6,6 g
Čokoládová pěna, tedy francouzský mousse, je ideálním dezertem pro všechny milovníky čokolády.
Vyzkoušejte vzdušnou a velmi dobrou čokoládovou pěnu bez přidaného cukru. Chutná stejně dobře jako běžná čokoládová pěna, ale je mnohem lepší volbou pro vaše zdraví.
Do čokoládové pěny Sukrin stačí přidat pouze 200 ml mléka, intenzivně míchat 3–5 minut a nechat alespoň hodinu v lednici. Chutná velmi dobře, a podle chuti a nálady, můžete přidat kousky čokolády, nasekané ořechy nebo čerstvé bobule.
Podle stravování pěnu lze také vyrobit ze sójového mléka, ovesného mléka, mandlového mléka a podobných alternativ. Balíček pěny Sukrin Chocolate dává 4 porce.
Složení:
Sladidla (erythritol, steviol-glykosidy), šlehací činidlo (glukóza, kokosový olej, emulgátor: estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou, mléčný protein, stabilizátor: alginát sodný), inulin (vláknina z čekanky), kakao se sníženým obsahem tuku(15%), aroma, sůl.
Výrobce Norsko, Funksjonell Mat