Čokoládový mousse bez cukru 85 g
  • Čokoládový mousse bez cukru 85 g
  • Čokoládový mousse bez cukru 85 g
  • Čokoládový mousse bez cukru 85 g
  • Čokoládový mousse bez cukru 85 g
  • Čokoládový mousse bez cukru 85 g

Čokoládový mousse bez cukru 85 g

85,00 Kč
S DPH

Nutriční a diabetické hodnoty ve 100 g / 85 g výrobku:

Energie.............................507/119kJ/....85 kcal

Tuky..................................6,1 g. /.......4,3 g

-z toho nas.mastné kys...... 4,8 g./........3,4 g

Sacharidy..........................19 g / .........13 g 

-z toho cukrů ....................7,8 g./ .......5,6 g

-z toho polyoly .................9,3 g./ .......6,6 g

Vláknina..........................5,7 g./ .......4,1 g

Proteiny...........................4,4 g./ ......3,1 g

Sůl.................................0,30 g./ ....0,21 g

Poznámka: polyoly jsou sladidla, erytritol a stévie, mají GI = 0, nezvyšují krevní cukr. 

Čistých stravitelných sacharidu 9,2 g  na  100 g. / na 85 g - 6,6 g

Skladem

Čokoládová pěna, tedy francouzský mousse, je ideálním dezertem pro všechny milovníky čokolády.

  • Bez přidaného cukru
  • Přirozené slazené Sukrinem a stévií
  • Fantastická vzdušná a krémová textura
  • Pouze 85 kalorií na porci

Vyzkoušejte vzdušnou a velmi dobrou čokoládovou pěnu bez přidaného cukru. Chutná stejně dobře jako běžná čokoládová pěna, ale je mnohem lepší volbou pro vaše zdraví.

Do čokoládové pěny Sukrin stačí přidat pouze  200 ml mléka, intenzivně míchat 3–5 minut a nechat alespoň hodinu v lednici. Chutná velmi dobře, a podle chuti a nálady, můžete přidat kousky čokolády, nasekané ořechy nebo čerstvé bobule.

Podle stravování pěnu lze také vyrobit ze sójového mléka, ovesného mléka, mandlového mléka a podobných alternativ. Balíček pěny Sukrin Chocolate dává 4 porce.

Tipy na dezerty:

  • Čokoládová pěna Sukrin funguje skvěle jako náplň do koláčů. Pokud je smícháte se 200 ml smetany, bude mít konzistenci máslového krému.
  • Pěna může být také připravena jako zmrzlina. Poté doporučujeme použít 150 ml mléka, intenzivně míchat asi 3 minuty a nechat asi 4 hodiny v mrazáku.
  • Jako variantu můžete část mléka nahradit studenou, silnou kávou nebo pomerančovým džusem.
  • Je dobré přidat nasekané ořechy, čokoládu, kokosové vločky, bobule, strouhanou pomerančovou kůru nebo do pěny.
  • Do pěny přidejte pár kapek mátového oleje nebo lžičku lékořice.
  • Podávejte s (bez cukru) vanilkovou omáčkou, vanilkovou šlehačkou, šlehačkou, zmrzlinou, sorbetem, želé nebo podobnými.

Složení:
Sladidla (erythritol, steviol-glykosidy), šlehací činidlo (glukóza, kokosový olej, emulgátor: estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou, mléčný protein, stabilizátor: alginát sodný), inulin (vláknina z čekanky), kakao se sníženým obsahem tuku(15%), aroma, sůl.

Výrobce Norsko, Funksjonell Mat

Bobon.cz používá cookies, abychom Vám mohli poskytnou co nejlepší služby. Používáním naších stránek s tím souhlasíte. Více informací