Dezert bez cukru
Dezert bez cukru.
Potřebujeme:
2,5 č.l. želatiny
50 g. Sukrinu(erytritol) Monk Fruit https://bobon.cz/sladidla-prirodni/sukrin-monk-fruit-erytritol.html
0,5 šálku silné kávy(50 ml)
1 riccota 200 g.(sacharidů na 100 g. - 2,5 g.)
100 g. smetany na šlehání ( sacharidů na 100 g. 2,3 g.)
špetka soli
Příprava:
Zalijeme horkou kávou želatinu, přidáme Sukrin, necháme to na 5 min a pak smícháme všechny ingredience. Uděláme pěnu a dáme do skleniček. Necháme vychladnout v ledničce 2 hodiny. A dobrou chut'!
Sacharidů na 100 g. - 2 g.
Hodně receptu najdete na našem Instagramu @bobon.cz
Sdílet