Vlákninový chléb - Brodmix Fiber (250 g)
  • Vlákninový chléb - Brodmix Fiber (250 g)
  • Vlákninový chléb - Fiberbrod (250 g)

Vlákninový chléb - Fiberbrod (250 g)

Funksjonell Mat
199,00 Kč
S DPH

Nutriční a diabetické hodnoty ve 100 g výrobku:

Energie.................................681kJ/163kcal

Tuky....................................8,4 g. z toho nas.mastné kys. 1,37 g

Sacharidy............................2,5 g ............z toho cukru 0 g

Vláknina...............................21 g

Proteiny................................8,7 g

Sůl.......................................1,1 g

Bez lepku a cukru, vhodný pro vegany.

Skladem

Healthier Fibre-chléb se slunečnicovými a dýňovými semínky a vysokým obsahem vlákniny

Jste na nízkosacharidové dietě? Nesnášíte lepek? Nebo se jen obecně zabýváte zdravou výživou? Pak jsme pro vás vytvořili dokonalý chléb. Tuto chlebovou směs můžete použít k výrobě vlastního chleba s nízkým obsahem sacharidů, který neobsahuje lepek, mléko nebo kvasnice. Jeden plátek tohoto chleba má pouze 1 gram sacharidů a 65 kalorií, ale celých 8,5g vlákniny. To je o 94 % méně sacharidů a více než čtyřnásobně větší obsah vlákniny než běžný celozrnný chléba. Díky vysokému obsahu vlákniny ten chléb zasytí na delší dobu.

• Pouze 1 g sacharidů v plátku!

• Neobsahuje lepek, mléko a kvasnice

• Snadná příprava bez hnětení

• Zasytí na delší dobu

Snadná příprava – bez hnětení a kynutí

Stačí smíchat chlebovou směs s vodou, nechat 5 minut odpočinout a následně vytvarovat a umístit na plech. Chléb je šťavnatý a chutný, nerozpadá a zůstává čerstvý několik dní. Dobře snáší zamrazení.

Tip: Před zamrazením chléb nakrájejte, abyste pak mohli jednotlivé plátky snadno rozmrazit v toustovači.

Recept na přípravu:

  • Předehřejte troubu na 175 stupňů Celsia.

  • Nasypte obsah sáčku do mísy a přidej 300 ml vody.

  • Dobře promíchejte a nechte asi 5 minut odpočívat.

  • Vlhkýma rukama vytvarujte bochník nebo rohlíky a na pečícím papíře vložte na plech.

  • Pečte cca. 60-70 minut, dokud kůrka nezezlátne (Rohlíky: asi 25-30 minut)

  • Nechte vychladnout.

  • Chléb je nejlépe skladovat zabalený v sáčku v chladničce.

Váha net: 250 g. Stačí na přípravu cca 530 g hotového chleba. Doba trvanlivosti: 18 měsíců

Složení: semena a jádra (psyllia, slunečnice, sezamu, dýně, lnu), vláknina (z cukrové řepy, čekanky, hrášku, Fiberfin ), sušené celé vejce, hrachový protein, zvýrazňovač chuti: erytritol, sůl, kypřidla (pyrofosforečnan disodný, jedlá soda, fosforečnan vápenatý).

Bobon.cz používá cookies, abychom Vám mohli poskytnou co nejlepší služby. Používáním naších stránek s tím souhlasíte. Více informací